2022-es női kabát divat a catwalker.hu weboldal kínálatában.

Idén hatalmas nagy divatnak örvend az összes szőrős vagy prémes kapucnis fazon.
Nagyon fiatalos és trendi, de nem utolsó sorban rendkívül praktikus, hiszen ha hullik a hó vagy esik az eső, akkor nem kell félteni a frizuránk, hisz védi a fejünket a kapucni.
A kapucnin lévő szőr meg még jobban feldobja megjelenésünk, mert a női télikabát vagány megjelenésű lesz tőle.

Ha kabátvásárlásra szánjuk magunkat online, akkor rengeteg fazont találunk interneten. Érdemes ilyenkor figyelembe venni a praktikumot nem csak a megjelenést, hisz nem árt ha az őszi esőtől és széltől is megvédenek ezek a kabátok bennünket és nem kell állandóan esernyőt cipelni magunkkal.. Az örökzöld fazonokkal melléfogni nem lehet. Kevésbé hideg, azaz átmeneti időszakra érdemes választani egy jó kis ballonkabát, szövetkabát fazont, melyek őszi ruhatárunk büszkeségei lehetnek. Egy jól kiválasztott modellt viselhetünk sportosabb, de elegánsabb ruhával is.

Téli, hideg hónapokra még mindig a legjobb választás a pufi kabát vagy pufi dzseki. Ez lehet szteppelt, kapucnis, rövid vagy hosszú, vagány prémmel vagy szőrrel borított.
Ezek a női kabátok még mindig nagyon menőnek számítanak, hiszen rengeteg híresség ölti magára ezeket a meleg ruha darabokat a téli hónapokban.

Vagány stílus kedvelőinek remek választás a műbőr anyagú női kabát, nagyon divatosak idén a fekete, a bézs, a drapp és ezek árnyalatai.

Néhány ötlet a catwalker.hu női ruha webáruház kínálatából a gardróbcseréhez:

Női télikabát, szőrős kapucnis fekete m929 – catwalker
Női télikabát szőrős kapucnis fekete

Női télikabát, különleges prémes drapp kapucnival – catwalker
Női télikabát, különleges prémes drapp kapucnival

Szövetkabát, tyúkláb mintás – krém
Szövetkabát, tyúkláb mintás

Csinos szövetkabát, öves – szürke – catwalker
Csinos szövetkabát, öves - szürke

Milyen szabású kabátot válassz?

A számunkra leideálisabb fazon legfontosabb tényezője a kialakítása magyarán a szabása. Hiszen mi nők annyira sokfélék vagyunk és mindenkinek más áll jól. Így ne csak mindig az aktuális divatot kövessük nyomon, hanem tartsuk szem előtt saját testalkati adottságainkat is. A szerencsés homokóra típus, szinte bármit felvehet hosszút vagy rövidet teljesen mindegy, hiszen minden jól áll rajta, csinos benne. Amennyiben felül vagyunk felsőtestben erősebbek, akkor rajtunk a rövidebb fazonok is nagyon előnyösek lehetnek, hiszen a lábaink kerülhetnek előtérbe, a hangsúly azokra terelődik.
Ellenben akik alul erősek, fenék és csípőtájon azoknak mindenképpen a hosszabb fazonok lehetnek jobb választások, így érdemes azokra összepontosítani kabát vásárlás esetén.


Ajánlott cikkek