Évvége felé közeledve ismét itt van a gyönyörű és impozáns, hosszú alkalmik, azaz estélyi ruhák ideje. Ez a női ruházat komoly mégis játékosan nőies megjelenést ad minden hölgynek. Rendkívül kellemes viselet, hisz hosszúságának köszönhetően egyáltalán nem feszélyezi magát az ember benne.

A catwalker. hu alkalmi ruha webáruház nem csak gyönyörű estélyi ruhák kínálatával mutatja meg magát, hanem ezek az elegáns női ruhák árai is rendkívül kedvezőek, így egy ilyen komoly ruha esetén sem kell sok tízezer forintot költeni, hogy igazán csinosak legyünk. A Catwaker kínálatban rengeteg csodás fazont találunk, így megvásárolhatjuk online a számonkra legjobb típust. Elegancia mely egy csinos nő számára a legjobb stílus, így rendelj ünnepekre egy hosszú estélyi ruha darabot, melyet minden divatos nőnek kell a ruhásszekrényében tartania. Az internetes ruha vásárlással rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg, így rendelj online.

Színekben idén nagy divat továbbra is a fekete és a piros, de nagy sláger még a luxus érzést növelő arany és ezüs, de még a fehér szín is, melynek ragyogását a lurex és a különböző csillogó anyagok teszik még egyedibbé. A nagyestélyi ruha ragyogása tovább fokozható a strasszok, kövek, flitterek hozzáadásával, ezzel még tovább emelve a ruha viselőjének szépségét!

Ezt az alkalmi viseletet nem csak bálokra, estélyekre vehetjük fel vagy mondjuk az operába, hanem az estélyi ruha esküvőre is kitűnő választás lehet.

Ime néhány tuti ötlet a Catwalker estélyi ruha kínálatából:

Estélyi ruha, csupa csipke – fekete – catwalker

Estélyi ruha, oldalán felvágva, piros-ezüst – catwalker


Impozáns arany alkalmi estélyi ruha – catwalker

Ajánlott cikkek